Duroğlu İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda kurumsallaşmış bir okul kimliğine sahip olmak.

Misyon: Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, insan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti´nin, insan hak ve özgürlüklerini evrensel standartlara uydurmasını, geliştirmesini ve korumasını bilen, lider özelliklerine sahip, kendisi, ailesi ve çevresiyle barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, hoşgörülü, paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, mutlu, Vatanına bağlı, gençler yetiştirmektir. Şehit Zafer Konak İlköğretim Okulu olarak amacımız okul çevresine ve öğrencilerimize güvenli bir ortamda nitelikli eğitim vermektir.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Etwinning Projeleri TÜBİTAK 4006 Bilimsel Sergilerimiz

WEB - https://durogluimamhatip.meb.k12.tr

Adres - Duroğlu Beldesi Konacık Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No67 Merkez/GİRESUN

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Minibüs